Advertisement

Πασ Γιαννινα Παοκ / Κ17: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ 2-0 - Football Academies : Live η μάχη του δικέφαλου από το ethnos.gr.

Πασ Γιαννινα Παοκ / Κ17: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ 2-0 - Football Academies : Live η μάχη του δικέφαλου από το ethnos.gr.. Αθανασιάδης, χαρίσης και ζάιρο τα γκολ για τον δικέφαλο. Βελλίδης, στρούνα, μπέριος, μιχαήλ, ναδάλες, τσουκαλάς παοκ (ίγκορ τούντορ): Πασ γιάννινα και παοκ χρειάστηκαν περίπου ένα 10λεπτο στην αρχή του αγώνα προκειμένου να βρουν τα… πατήματά τους και να δώσουν ρυθμό στο ματς. Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι του πασ γιάννινα με τον παοκ στους ζωσιμάδες, για την τελευταία αγωνιστική της superleague. Live η μάχη του δικέφαλου από το ethnos.gr.

Πασχαλάκης, κρέσπο, ίνγκασον, τόσκα, γιαννούλης, ολιβέιρα (79′. Ιδρύθηκε το 1926 ως το ποδοσφαιρικό τμήμα του πανθεσσαλονίκιου αθλητικού ομίλου κωνσταντινουπολιτών| (παοκ). Ο πρωταθλητής ελλάδας, παοκ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον πασ γιάννινα (19:00 novasports1) στην αυλαία της φετινής super league. Πασ γιάννινα και παοκ αναμετρούνται στο γήπεδο του ατρόμητου στο περιστέρι και όχι στη φυσική έδρα του «άγιαξ της ηπείρου» λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στα γιάννινα κι έχουν. Βενετικιδησ, kaja, τατσησ, γωγοσ, βασιλακησ, λιασοσ, σακκασ (66′ καραμποϊκησ), τσουνησ (54′ πλατιασ), naumets (75′.

Έτσι νίκησε τον ΠΑΣ ο ΠΑΟΚ - ΒΙΝΤΕΟ
Έτσι νίκησε τον ΠΑΣ ο ΠΑΟΚ - ΒΙΝΤΕΟ from media.enikos.gr
Ο παοκ έκανε ό,τι ήθελε σε γήπεδο και εξέδρα καθώς με 2000 οπαδούς στο πλευρό του πέρασε με. Αθανασιάδης, χαρίσης και ζάιρο τα γκολ για τον δικέφαλο. Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και δωρεάν τον αγώνα: Live η μάχη του δικέφαλου από το ethnos.gr. Νεόφυτος μιχαήλ, μπουκουβάλας, κάργας, αλέξης μιχαήλ παοκ (ραζβάν λουτσέσκου): Πασ γιαννινα | μάριος παναγιωτου. Όλσεν, κόστα, τζιόλης, βίτορ, λέοβατς, κωνσταντινίδης, σάμπο (ροντρίγκες. Βενετικιδησ, kaja, τατσησ, γωγοσ, βασιλακησ, λιασοσ, σακκασ (66′ καραμποϊκησ), τσουνησ (54′ πλατιασ), naumets (75′.

Βενετικιδησ, kaja, τατσησ, γωγοσ, βασιλακησ, λιασοσ, σακκασ (66′ καραμποϊκησ), τσουνησ (54′ πλατιασ), naumets (75′.

Πασχαλάκη,μάτος, κρέσπο, βαρέλα, βιεϊρίνια, σάκχοφ, μαουρίσιο, πέλκας. Τα γκολ των άκπομ και σάκχοφ, σφράγισαν το ιστορικό αήττητο πρωτάθλημα του παοκ. Νεόφυτος μιχαήλ, μπουκουβάλας, κάργας, αλέξης μιχαήλ παοκ (ραζβάν λουτσέσκου): Πασ γιάννινα και παοκ χρειάστηκαν περίπου ένα 10λεπτο στην αρχή του αγώνα προκειμένου να βρουν τα… πατήματά τους και να δώσουν ρυθμό στο ματς. Ο παοκ έκανε ό,τι ήθελε σε γήπεδο και εξέδρα καθώς με 2000 οπαδούς στο πλευρό του πέρασε με. 31 134 просмотра 31 тыс. Έπνιξε την αεκ, ισοφάρισε τη σειρά και πάει οακα για να παίξει στα ίσα την πρόκριση ο παοκ! Ο δικέφαλος μετά από 34 χρόνια θα αγωνιστεί σε ένα ματς. Βελλίδης, στρούνα, μπέριος, μιχαήλ, ναδάλες, τσουκαλάς παοκ (ίγκορ τούντορ): Γκολ οφσαιτ και νίκη ο παοκ πριν απο δυο χρονια περίπου οι οπαδοι του. Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες (vid). Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α. Πετράκης) :βελλίδης, τζημόπουλος, μιχαήλ, μπέριος παοκ (ρ.

Έπνιξε την αεκ, ισοφάρισε τη σειρά και πάει οακα για να παίξει στα ίσα την πρόκριση ο παοκ! 31 134 просмотра 31 тыс. Live η μάχη του δικέφαλου από το ethnos.gr. * h αναμέτρηση συμφωνήθηκε να διεξαχθεί στο γήπεδο του ατρόμητου λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στα γιάννινα και έχουν επιβαρύνει πολύ. Νεόφυτος μιχαήλ, μπουκουβάλας, κάργας, αλέξης μιχαήλ παοκ (ραζβάν λουτσέσκου):

2002-03 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΟΚ 3-2 ανατροπες - YouTube
2002-03 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΟΚ 3-2 ανατροπες - YouTube from i.ytimg.com
Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και δωρεάν τον αγώνα: Πασχαλάκη,μάτος, κρέσπο, βαρέλα, βιεϊρίνια, σάκχοφ, μαουρίσιο, πέλκας. Ιδρύθηκε το 1926 ως το ποδοσφαιρικό τμήμα του πανθεσσαλονίκιου αθλητικού ομίλου κωνσταντινουπολιτών| (παοκ). Ο πρωταθλητής ελλάδας, παοκ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον πασ γιάννινα (19:00 novasports1) στην αυλαία της φετινής super league. Τα γκολ των άκπομ και σάκχοφ, σφράγισαν το ιστορικό αήττητο πρωτάθλημα του παοκ. Έτσι, από το 15' και ύστερα οι παίκτες του. Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες (vid). Χαμός και επεισόδια στα γιάννενα!

Πασ γιαννινα | μάριος παναγιωτου.

Έπνιξε την αεκ, ισοφάρισε τη σειρά και πάει οακα για να παίξει στα ίσα την πρόκριση ο παοκ! Πασχαλάκης, κρέσπο, ίνγκασον, τόσκα, γιαννούλης, ολιβέιρα (79′. Ο πάμπλο γκαρσία έχει δίλημμα για τον παίκτη που θα επιλέξει στο αριστερό άκρο της άμυνας του. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α. Πετράκης) :βελλίδης, τζημόπουλος, μιχαήλ, μπέριος παοκ (ρ. Βενετικιδησ, kaja, τατσησ, γωγοσ, βασιλακησ, λιασοσ, σακκασ (66′ καραμποϊκησ), τσουνησ (54′ πλατιασ), naumets (75′. Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες (vid). Ο παοκ έκανε ό,τι ήθελε σε γήπεδο και εξέδρα καθώς με 2000 οπαδούς στο πλευρό του πέρασε με. Χαμός και επεισόδια στα γιάννενα! Live η μάχη του δικέφαλου από το ethnos.gr. Πασ γιάννινα και παοκ χρειάστηκαν περίπου ένα 10λεπτο στην αρχή του αγώνα προκειμένου να βρουν τα… πατήματά τους και να δώσουν ρυθμό στο ματς. Ιδρύθηκε το 1926 ως το ποδοσφαιρικό τμήμα του πανθεσσαλονίκιου αθλητικού ομίλου κωνσταντινουπολιτών| (παοκ). Πασ γιάννινα και παοκ αναμετρούνται στο γήπεδο του ατρόμητου στο περιστέρι και όχι στη φυσική έδρα του «άγιαξ της ηπείρου» λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στα γιάννινα κι έχουν.

Βενετικιδησ, kaja, τατσησ, γωγοσ, βασιλακησ, λιασοσ, σακκασ (66′ καραμποϊκησ), τσουνησ (54′ πλατιασ), naumets (75′. Βελλίδης, στρούνα, μπέριος, μιχαήλ, ναδάλες, τσουκαλάς παοκ (ίγκορ τούντορ): Πασ γιάννινα και παοκ αναμετρούνται στο γήπεδο του ατρόμητου στο περιστέρι και όχι στη φυσική έδρα του «άγιαξ της ηπείρου» λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στα γιάννινα κι έχουν. Γκολ οφσαιτ και νίκη ο παοκ πριν απο δυο χρονια περίπου οι οπαδοι του. Πασ γιάννινα και παοκ χρειάστηκαν περίπου ένα 10λεπτο στην αρχή του αγώνα προκειμένου να βρουν τα… πατήματά τους και να δώσουν ρυθμό στο ματς.

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΣ ...
Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΣ ... from www.voria.gr
Νεόφυτος μιχαήλ, μπουκουβάλας, κάργας, αλέξης μιχαήλ παοκ (ραζβάν λουτσέσκου): Για πρώτη φορά από το 1964 ο τροπαιούχος κόβει το νήμα δίχως ήττα. Πασ γιαννινα | μάριος παναγιωτου. Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες (vid). Βενετικιδησ, kaja, τατσησ, γωγοσ, βασιλακησ, λιασοσ, σακκασ (66′ καραμποϊκησ), τσουνησ (54′ πλατιασ), naumets (75′. Ο παοκ έκανε ό,τι ήθελε σε γήπεδο και εξέδρα καθώς με 2000 οπαδούς στο πλευρό του πέρασε με. Χαμός και επεισόδια στα γιάννενα! Πασχαλάκη,μάτος, κρέσπο, βαρέλα, βιεϊρίνια, σάκχοφ, μαουρίσιο, πέλκας.

* h αναμέτρηση συμφωνήθηκε να διεξαχθεί στο γήπεδο του ατρόμητου λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στα γιάννινα και έχουν επιβαρύνει πολύ.

Όλσεν, κόστα, τζιόλης, βίτορ, λέοβατς, κωνσταντινίδης, σάμπο (ροντρίγκες. Ο παοκ έκανε ό,τι ήθελε σε γήπεδο και εξέδρα καθώς με 2000 οπαδούς στο πλευρό του πέρασε με. Live η μάχη του δικέφαλου από το ethnos.gr. 31 134 просмотра 31 тыс. Πετράκης) :βελλίδης, τζημόπουλος, μιχαήλ, μπέριος παοκ (ρ. Πασχαλάκη,μάτος, κρέσπο, βαρέλα, βιεϊρίνια, σάκχοφ, μαουρίσιο, πέλκας. Χαμός και επεισόδια στα γιάννενα! Βενετικιδησ, kaja, τατσησ, γωγοσ, βασιλακησ, λιασοσ, σακκασ (66′ καραμποϊκησ), τσουνησ (54′ πλατιασ), naumets (75′. Πασ γιάννινα και παοκ χρειάστηκαν περίπου ένα 10λεπτο στην αρχή του αγώνα προκειμένου να βρουν τα… πατήματά τους και να δώσουν ρυθμό στο ματς. Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και δωρεάν τον αγώνα: Πασ γιαννινα | μάριος παναγιωτου. * h αναμέτρηση συμφωνήθηκε να διεξαχθεί στο γήπεδο του ατρόμητου λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στα γιάννινα και έχουν επιβαρύνει πολύ. Γκολ οφσαιτ και νίκη ο παοκ πριν απο δυο χρονια περίπου οι οπαδοι του.

Γκολ οφσαιτ και νίκη ο παοκ πριν απο δυο χρονια περίπου οι οπαδοι του πασ γιαννινα. Όλσεν, κόστα, τζιόλης, βίτορ, λέοβατς, κωνσταντινίδης, σάμπο (ροντρίγκες.

Post a Comment

0 Comments